Aftale om vinterhjælp til danskerne

Publiceret 23-09-2022

Der er i Finansministeriet indgået en bred aftale om vinterhjælp til danskerne med Venstre, SF, Radikale Venstre, Enhedslisten, Konservative, Danmarksdemokraterne, Alternativet og Moderaterne.

Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen udtaler:

"Det er en god og vigtig aftale, som øger forudsigelighed og tryghed for de mange, der med rette bekymrer sig om at kunne holde varmen den forestående vinter. Vi sætter samtidig fart i den grønne omstilling, der vil lette energiudgifterne for danskerne på sigt – mens vi sikrer vores uafhængighed af Putins sorte gas. Vi afsætter med aftalen endnu flere penge til at øge tempoet i udrulningen af fjernvarme.”

Læs hele aftalen her

Presseinvitation til teknisk brief om indefrysningsordning

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet inviterer til et teknisk pressebrief om indefrysningsordningen. I dag d. 23 september kl. 11.30.  

Afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet Marie Hindhede og direktør i Erhvervsministeriet Lone Ank vil sammen med Kathrine Winding direktør i Erhvervsstyrelsen forestå det tekniske pressebrief, som vil indeholde en gennemgang af indefrysningsordningen.

Tilmelding skal ske til emdje@kefm.dk

Kontakt Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets pressetelefon på 41 72 38 05

Relaterede nyheder

Temaer

NEKST - den nationale energikrisestab

Den nationale energikrisestab, NEKST skal øge tempoet i den grønne omstilling.

 

NEKST - den nationale energikrisestab

Klimastatus og –fremskrivning

Klimastatus og -fremskrivning (KF) er KEFM’s årlige udgivelse, der skal sikre en løbende opfølgning på, om klimaindsatsen understøtter opfyldelsen af klimalovens målsætning om, at Danmarks udledning af drivhusgasser skal reduceres.

Klimastatus og –fremskrivning

Ungeklimarådet

Ungeklimarådet skal bringe nytænkning ind i dansk klimapolitik.

Ungeklimarådet