Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet ansætter Rasmus Bønneland som særlig rådgiver for Lars Aagaard

Publiceret 18-01-2023

Rasmus Bønneland skal som særlig rådgiver bistå klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard i det regeringspolitiske arbejde.

Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard udtaler om ansættelsen:

”Jeg er utrolig glad for, at Rasmus har takket ja til at komme med på holdet og blive særlig rådgiver for mig. Han er en både dygtig og omgængelig fyr. Rasmus har solid erfaring med politisk rådgivning fra både erhvervslivet og Christiansborg samt et stort kendskab til klima- og energiområdet. Han er god til finde brede løsninger, som mange kan se sig selv i, og han kommer til at hjælpe mig og regeringen med at gøre mål til konkret handling.”

Rasmus Bønneland kommer fra en stilling som direktør for public affairs i RadiusCPH, og han har tidligere været public affairs-chef i Dansk Energi. Han har også en baggrund som Lead Public Affairs Advisor i Ørsted samt en fortid som politisk rådgiver i Venstre.

Han er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har en tillægsuddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Rasmus tiltræder stillingen som særlig rådgiver for Lars Aagaard d. 24. januar 2023.

 

Kontakt Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets pressetelefon på 41 72 38 05

 

Relaterede nyheder

Temaer

NEKST - den nationale energikrisestab

Den nationale energikrisestab, NEKST skal øge tempoet i den grønne omstilling.

 

NEKST - den nationale energikrisestab

Klimastatus og –fremskrivning

Klimastatus og -fremskrivning (KF) er KEFM’s årlige udgivelse, der skal sikre en løbende opfølgning på, om klimaindsatsen understøtter opfyldelsen af klimalovens målsætning om, at Danmarks udledning af drivhusgasser skal reduceres.

Klimastatus og –fremskrivning

Ungeklimarådet

Ungeklimarådet skal bringe nytænkning ind i dansk klimapolitik.

Ungeklimarådet