Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) ansætter ny særlig rådgiver

Publiceret 13-08-2019

Klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen har ansat Peter Strauss Jørgensen som særlig rådgiver. Peter Strauss Jørgensen er 37 år, ba. scient.pol. og kommer fra en stilling som partner og seniorrådgiver hos Borgen Communications & Public Affairs.

Peter Strauss Jørgensen har tidligere været særlig rådgiver for erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen i 2013 – 2015 og desuden seniorrådgiver i Socialdemokratiet.

”Klima-, energi- og forsyningsministeriets medarbejdere er kendetegnede ved at have et højt fagligt niveau og stort engagement. Peter kommer til at passe godt ind i den organisation. Han er en kompetent, kreativt tænkende ildsjæl med stor erfaring fra det politiske maskinrum. Egenskaber, der også bliver vigtige i arbejdet med at indfri regeringens ambitiøse klimamål”, siger Dan Jørgensen.

Peter Strauss Jørgensen ser frem til arbejdet som særlig rådgiver for ministeren:

”Regeringens ambitioner for den grønne omstilling i Danmark og for at påtage sig globalt lederskab er ambitiøse og enestående. Jeg er stolt over muligheden for at kunne bidrage til de målsætninger som særlig rådgiver for klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen”, siger Peter Strauss Jørgensen.

Peter Strauss Jørgensen vil fra i morgen kunne træffes på tlf. 24 79 40 60.

Kontakt:

Presserådgiver Lasse Bendtsen, M:4172 3884, lasab@kefm.dk

Relaterede nyheder